Photobucket

Herrain suosikit


JOSKUS on vaikea tietää ja päättää mitä pitäis... tai.. jotain pitäis mutta mitä, ettei nyt kuitenkaan mee ihan akkain hommiks...

Tälle sivulle on koottu muutamia hoitoja, jotka ovat miesasiakkaidemme suosiossa.  Toki koko hoitolatarjontamme on myös miesten vapaassa käytössä. Myös sieltä löytyy hoitoja miehiseen makuun, vaikka nimet saattaakin olla naisellista hömppää ; ) Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan hoitolapalveluitamme.

Kasvot

Karpaasin kohennus (60 min)
56€

Hoito tekee hyvää kovimmallekin karpaasille. Hoidon jälkeen iho on puhtaan ja raikkan tuntuinen. Hoidon aikana iho puhdistettaan sekä tuottein että mekaanisesti, kuoritaan, naamio valitaan ihon tilan mukaan ja  lopuksi kasvoille levitetään kosteuttava ja ihoa rauhoittava voide. Puhdistustuotteet ja voiteet ovat tuoksuttomia.

Jalat

Perussetti jaloille  (60 min)

56 €

Tässä perushoidossa jalat hoidetaan kokonaisuudessaan. Hoitoon kuuluu kylvetys, kovettumien ja känsien poisto, kynsien ja kynsinauhojen huolto ja jalkojen hieronta.

Kädet

Perussetti käsille (60 min)
45 €

Kokonaisvaltainen käsien hoito. Kädet kuivaharjataan kevyesti, huolletaan kynsinauhat ja kynnet sekä hierotaan kädet käsivoiteella.

Kynsien huolto (30 min)
32 €

Kynnet kauniiksi. Hoitoon kuuluu kynsien leikkaus ja muotoilu viilaten, lakkaus, kynsinauhojen huolto ja käsivoide.

Muokkaava hieronta

Hieronnat on lihasta muokkaavaa hierontaa, joinka tarkoitukena on poistaa lihaskireyksiä ja kiputiloja. Hierontamenetelämänä käytetään klassisen-, mobilisoivan- ja urheiluhieronnan otteita.

30 min hieronta    35 €

50 min hieronta    45 €

75 min hieronta    65 €

Kokovartalohieronta (110min)    80 € 


SPA hieronta

Lämmin bambuhieronta  (75 min)
70 €

Rentouttava, lämpimin bambusauvoin tehtävä hieronta. Hieronta poistaa lihaskireyksiä ja syvärentouttaa lihakset. Lisäksi hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa j a lymfakiertoa.

Muut hoidot

Selkähoito (n. 50 min)     50 €

Tehokas selän ihon hoito epäpuhtaalle iholle. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ihon lämmittäminen ja mekaaninen puhdistus, naamio ja lopputuote.
Selän hieronta 30 min lisähintaan 20 €