Henkilö hoitojen takana
Hei, 

Olen  pirtsakka jo aikuisen naisen ikään päässyt ammattitaitoinen  kauneuden- ja terveydenalan osaaja. Koulutukseltani olen koulutettu hieroja, jalkahoitaja ja kosmetologi - kaikkea tätä  intohimoisesti yhtä aikaa.  Rakastan työtäni ja sitä että, voin auttaa asiakkaitani erilaisissa kiputiloissa ja iho-ongelmissa.  

Hierontapuolella erityisosaamisalaani ihan perushieronnan lisäksi on eri alueiden kivunlievitys, kalvokäsittelyt ja purentalihaskäsittelyt. Jalkahoitojen, vartalohoitojen ja kasvohoitojen osalta minulta luontuu hoidot myös haastavammissa vaivoissa.  Tämän asiakaspinnassa olevan hoitotyön lisäksi minua työllistää koulutus ja konsultointiyöt .
Minulta saat siis kokonaisvaltaisen hoidon päästä varpaisiin ja toimin siinä sivussa myös korvina, olkapäänä ja  puhekumppanina, jos sellaista tarvitset. Hoidot tapahtuvat sydämellä ja asiakkaan ehdoilla. 


... mitäs muuta... 


Kotona on mies ja vehnäterrieri. Jälkikasvuni on jo lentänyt pesästä omiin haasteisiin ja unelmiin. 
Harrastus...  hmm.. yrittämisen lisäksi aika menee pitkälti urheilun, vehnäturren ja käsitöiden parissa ja ehkä siihen sivuun hieman huushollin hoitoa ja pihatöitä yms.... olisikohan tässä näin alkuun tarpeeksi meikäläisestä. Tervetuloa tutustumaan hoitoihini ja minun,  katsotaan kuinka sinun tarpeesi ja minun tarjoamat hoidot kohtaavat toisensa. 

Gitte