Etusivu

Kaunis  tervehdys,

Hoitola Bon Santé on pieni ja kodikas hoitola keskustan tuntumassa Tampereella Hämeenpuiston tuntumassa, osoitteessa Mustanlahdenkatu 20. Tänne pääset kätevästi bussilla, ratikalla ja omalle autolle löytyy hoitolan edestä ilmaisia pysäköintipaikkoja tai noutamalla asiakaspaikoituslipukkeen hoitolasta, voit pysäköidä näppärästi talon takana olevalle paikoitusalueelle.

Meillä jätetään stressi ja kiire oven ulkopuolelle. Tarjoan Sinulle rauhallisen ja kiireettömän ympäristön korkeatasoisiin hoitoihin ja monipuolisiin hierontoihin.  
– On aika ottaa aikaa itselle.

Hoidot toteutetaan vankalla ammattitaidolla ja räätälöidään aina Sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Meiltä saat laaja-alaiset hierojan palvelut. Olen koulutettu hieroja. Taskussa myös urheiluhierojan ja hieronnan erikoisammattitutkinnon paperit. Mutta ei pelkästään kivunhoitoa - sinulla on myös rentouttavat spa-hieronnat kättesi ulottuvilla.
Jalkahoitajana pystyn auttamaan sinua myös erilaisissa jalkojen hoidollisissa asioissa. 
Samoissa tiloissa toimii myös rautaisen ammattitaidon omaava kosmetologi.
Meillä asiakasta hoidetaan ja hemmotellaan päästä varpaisiin. Hoitojen jälkeen asiakkaat lähtevät uudistuneina ihmisinä.

Hoitotilassani saattaa välillä olla oma koirani vehnäterrieri Vili. Hänellä on oma häkki, jossa hänen on hyvä nukkua. Vili on ystävällinen ja iloinen  10-vuotias vanhus. Mikäli toivot että, hoitosi aikana hoitotilassa ei ole koiraa, ilmoitathan asiasta ystävällisesti varauksen lisätiedoissa. Vehnäterrierillä ei ole pohjavillaa, vaan karva on hyvin saman tyyppinen kun ihmisen hius, tästä johtuen  myös henkilöt, jotka ovat allergisia pääsääntöisesti koirille, eivät välttämättä saa oireita vehnäterrierin läheisyydessä. 

Riippumatta syystä, mikäli tahdot että, hoitosi aikana tilassa ei ole koiraa, kunnioitan ilman muuta toivettasi. 

Tervetuloa!