Photobucket

Lahjaksi yhdistelmähoito

Lämmin Bambuhierontaja pään hieronta
(90 min) 80 €

Tämä lämpimin bambusauvoin tehtävä hieronta poistaa lihaskireyksiä ja syvärentouttaa lihakset. Rentoutusta täydennetään käsin tehtävällä pään hieronnalla. Hieronnan jälkeen olotila on rentoutunut ja seesteinen.

SPA hieronta kokovartalolle jalkojen kuorinta ja kosteuttava naamio
(kesto: 2h)       100 €

Hieronta on lempeä ja rauhoittava, lymfaattista aineenvaihduntaa aktivoiva hemmotteluhieronta, jossa pääpaino on rentoutksessa. Hieronnassa käytetään aromatisoituja öljyjä.  Jalkojen kuorinta ja naamio hemmottelee  ja hoidon jälkeen jalat ovat ihana pehmeät. Hieronta voidaan tehdä myös tuoksuttomana esim. tuoksuallergisille. Tämä hieronta ei ole muokkaava.

50 min hieronta ja hierottavan alueen kuorinta
60 €

Tässä lahjassa saajan keho kuoritaan kevyseti ja hierontaan käytetään kosteuttavaa hierontaöljyä eteerisellä öljyllä täydennettynä. Hoidon saa myös tuoksuttomana.

Metsänhaltijan erikoinen + aamukastetta silmille
85 €

Lempeä hoito, jonka aikana ihosi saa rauhoitusta, suojaa ja kosteutusta. Tuotteet imeytetään hellivin hieronnoin ja hoidon jälkeen asiakaan iho on kaunis ja elinvoimainen. Ihana hemmotteleva hoito. Sopii kaikille ihotyypeille.

Perussetti jaloille ja pitkä hieronta
60 €

Tällä lahjapaketilla saajan jalat hoidetaan kuntoon. Jalat hoidetaan alusta loppuun ja lisäksi jalat hieotaan kunnolla , oikein pitkän kaavan mukaan. Oiva lahja esimerkiksi  hänelle, joka on paljon jalkojen päällä.

Auroran kehrä + käsien kuorinta ja naamio

110 €

Luksuspaketti luonnon omilla tuotteilla. Kasvohoidossa käytetään Academién Kukkaissarjan hemmottelevia tuotteita. Käsien hoidossa taas on luomutuotteet jotka räätälöidään ja valmistetaan hoitolassa asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.

Harmonia + jalkakylpy ja naamio jaloille
135 €

Tämäkin paletti tarjoaa saajalleen ylenpalttista hemmottelua. Kasvohoito tehdään Académien Kukkaissarjan tuotteilla ja jalkakylpy tehdään hoitolan omalla kylpysuolalla täydentäen  kosteuttavalla jalkanaamiolla.

Mikäli näistä ei löytynyt mieleistä, ota rohkeasti yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä paketti, joka täyttää toiveesi  ja on mukava antaa lahjaksi.