Photobucket

Lahjakortti paketteja

Lämmin Bambuhierontaja pään hieronta
(90 min) 90 €

Tämä lämpimin bambusauvoin tehtävä hieronta poistaa lihaskireyksiä ja syvärentouttaa lihakset. Rentoutusta täydennetään käsin tehtävällä pään hieronnalla. Hieronnan jälkeen olotila on rentoutunut ja seesteinen.

Rentouttava kokovartalohieronta ja jalkojen kuorinta ja kosteuttava naamio
(90 min) 75 €

Hieronta on lempeä ja rauhoittava, lymfaattista aineenvaihduntaa aktivoiva hemmotteluhieronta, jossa pää paino on rentoutksessa. Hieronnassa käytetään aromatisoituja öljyjä.  Jalkojen kuorinta ja naamio hemmottelee  ja hoidon jälkeen jalat ovat ihana pehmeät. Hieronta voidaan tehdä myös tuoksuttomana esim. tuoksuallergisille. Tämä hieronta ei ole lihasta muokkaava.

Janoisen ihon unelma+ silmänympäryshoito
85 €

Kuivuuteen taipuvalle iholle erinomainen elvyttävä hoito. Tuotteet imeytetään hellivin hieronnoin ja hoidon jälkeen asiakaan iho on kaunis ja elinvoimainen. Ihana hemmotteleva hoito.

Kosteuttava kokovartalokuorinta ja pään hieronta
75 €

Tässä hemmottelupaketissa vartalo kuoritaan upeantuoksuisella ihoa kosteuttavalla ja pehmentävällä kuorintatuotteella hierovin liikkein. Kuorintaan käytettävä hieronta rentouttaa koko kehon. Rentoutusta syvennetään nautinnollisella päänalueen hieronnalla. Hoidon jälkeen iho on silkkisen pehmeä ja sileä.

Perussetti jaloille ja pitkä hieronta
60 €

Tällä lahjapaketilla saajan jalat hoidetaan kuntoon. Jalat hoidetaan alusta loppuun ja lisäksi jalat hieotaan kunnolla , oikein pitkän kaavan mukaan. Oiva lahja esimerkiksi  hänelle, joka on paljon jalkojen päällä.

Parempi jalkahoito + käsien kuorinta ja naamio
90 €

Tässä paketissa Lahjan saaja saa ylellistä hoivaa jaloille ja ihanan virkistyksen ja kosteutuksen hoidon aikana myös käsille. Ennen käsinaamiota kädet kuoritaan, naamion kosteuttavien ja hoitavien aineiden imeytymisen parantamiseksi.

Luonnon Kaunis Kasvohoito + käsien kuorinta ja naamio
110 €

Luksuspaketti luonnon omilla tuotteilla. Kasvohoidossa käytetään Anumati Naturalsin luonnon kosmetiikkaa ja käsien hoidossa hoitolan oman reseptin mukaissta kuorintatuotetta ja naamiota käsille.

Luonnon Kauis Kasvohoito + jalkakylpy ja naamio jaloille
110€

Tämäkin paletti tarjoaa saajalleen ylenpalttista hemmottelua. Kasvohoito tehdään Anumati Naturalsin luonnon kosmetiikalla ja jalkakylpy tehdään hoitolan omalla kylpysuolalla täydentäen  kosteuttavalla jalkanaamiolla.

Mikäli näistä ei löytynyt mieleistä, ota rohkeasti yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä paketti, joka täyttää toiveesi  ja on mukava antaa lahjaksi.