Hieronnat

Muokkaava ja urheiluhieronta 

Hieronnassa lihaksesta poistetaan kireyksiä ja kiputiloja  erilaisten hieronnan keinoin. Hieronta toteutetaan asiakkaan toivomalle alueelle. Hieronnan laajuus sovitaan asiakkaan kanssa ennen hieronnan aloittamista.

Ensimmäisellä hoitokerralla kartoitamme kehon tilaa haastatteluun ja testauksen avulla. Varaathan tälle kerralle aikaasi n. 15 min enemmän. Lisäaika huomioidaan automaattisesti varauksessasi, joten et tarvitse huolehtia ajan riittävyydestä.

Kaikille hieronta ei sovi, joten tutustu alla olevaan listaukseen hieronnan esteistä. 


Hieronnan esteet:

Infektiot, tuore vamma, avohaava, pahanlaatuiset kasvaimet, laskimo- ja valtimosairaudet (esim. suonikohjut), hemofilia, ihotaudit , spastiset halvaukset, iskeeminen kudos, tyrä, suurentuneet imurauhaset, palo- ja paleltumavammat, korkea kuume/ flunssa, alkoholi/krapula.

Osa luettelon esteistä kohdentuu nimen omaan hierottavaan alueeseen (jos siis mustelma on kädessä, voi jalkaa hieroa).

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä 

p.0400 338264 tai gitte,miettinen@bonsante.fi


HINNASTO

Klassinen ja urheiluhieronta 

Hieronta 30 min     30 €

Hieronta 45 min    43 €

Hieronta 60 min     55 €

Hieronta 75 min     73 € 

Hieronta 90 min     85 €

Hieronta 120 min   100 €

Purentalihasten hieronta 60 min   60 €


Yhdistelmähieronta, 60 min
75 €

Rentoutusta ja lihasjumien poistoa parhaimmillaan. Klassisen hieronnan kaveriksi voit valita rentoutusta kuumakivihieronnasta, lämpimästä bambuhieronnasta tai imukuppihieronnasta.
Kivien  ja bambun lämpö tehostaa hieronnan vaikutusta  ja syvärentouttaa lihaksia vielä tunteja hieronnan jälkeen. Imukuppihieronta viimeistelee hieronnan, rentouttaen lihasta ja saaden lihakseen kevyen ja pehmeän olotilan. 
Lihashuollon PRO palvelut ja kivunlievitys 

TNS sähköimpulssi kivun hoitoon 40 min, 45 €

Purentalihasten hieronta + kipukäsittely 60 min, 80 €


Fascia käsittely 30 min,  45 €

Fascia käsittely 60 min,  70 €

Fascia käsittely 90 min,  100 €


Imukuppihieronta ja kalvokäsittely 60 min, 60 €

Imukuppihieronta ja kalvokäsittely 75 min 100 €


*Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on erittäin tehokas käsittely, kireille ja kipeytyneille lihaksille ja erilaisiin lihas- ja nivelalueen kiputiloihin.
Hieronta suoritetaan alipaineen avulla erikokoisilla kumisilla tai silikonisilla imukupeilla. Tällä vanhalla kiinalaisella hoitomuodolla on hoidettu ja hoidetaan edelleen erilaisia lihas- ja nivelalueen kiputiloja, lihasjännityksiä, iskiasta ja jopa kosmeettista selluliittia.


SPA Hieronnat

Rentouttava vartalohieronta,
2 h  110 €

Rentouttava kokovartalohieronta. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä yhdessä hierontaöljyn kanssa. Hieronta voidaan tehdä myös tuoksuttomana.

Kuumakivihieronta     1h 45 min  105 €
40 min  55 €

Hemmottelua ja rentoutusta lämpimillä kivillä. Tämä wellness-hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä mieltä että kehoa.


Lämmin bambuhieronta
1h 45min  105 €
40 min  55 €

Lämpimin bambusauvoin tehtävä wellness-hieronta, joka rentouttaa lihakset ja tyynnyttää mielen.
Huom! hieronta voidaan tehdä myös lihasta muokkaavana hierontana, jolloin pääpaino on lihaskireyksien poistamisessa.


Rentouttava päähieronta (40 min)
50 €

Päähieronta rentouttaa pitkävaikutteisesti ja kiihdyttää aineenvaihduntaa vilkastuttaen samalla verenkiertoa pään ja niskan alueilla.  Hieronnan aikana käsitellään niska ja päänahka sekä kasvojen alue. Hemmotteleva hoito, joka sopii erinomaisesti stressin poistoon ja lahjaksi.


Hunajahieronta, 90 min
85 €

Hunajahieronta on puhdistava, kosteuttava ja kiinteyttävä SPA hieronta, joka aktivoi kudosta, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tehostaa kuona-aineiden poistoa. Hieronnan päätteeksi alueelle levitetään kiinteyttävä naamio viimeistelemään hoidon. Hoidon jälkeen iho on napakampi ja uskomattoman pehmeä. Olosi on ihanan rentoutunut, kuin uudesti syntynyt.