Photobucket

Hieronnat

Muokkaava hieronta 

Muokkaavassa hieronnassa lihaksesta poistetaan kireyksiä ja kiputiloja  klassisen, muokkaavan ja urheiluhieronnan keinoin.  Hieronta toteutetaan asiakkaan toivomalle alueelle. Hieronnan laajuus sovitaan asiakkaan kanssa enne hieronnan aloittamista.

30 min hieronta    35 €

Esimerkiksi niska-hartiaseutu, alaselkä, pohkeet, kädet ym.


50 min hieronta    45 € 

Esimerkiksi selkä ja niska, jalat, tehostettu hieronta pohkeille,  hartianseudulle ym.

75 min hieronta    65 € 

Tehohieronta halitulle alueelle tai alue kokonaisuudelle.

Kokovartalohieronta (1h 45 min)
80 €

kehon hieronta  taka- ja etupuolelta / tehostettuna  tietty alue esim. selkä + kädet.

Klassinen hieronta+kuumakivi (50 min)
70 €

Rentoutusta ja lihasjumien poistoa parhaimmillaan. Klassisen hieronnan päätteeksi keho ja mieli rentoutuu ihanalla kuumakiviheironnalla. Samalla kivien lämpö tehostaa hieronnan vaikutusta kehossasi. Vinkki. Suosittu lahja niin naisille kunin miehillekin.

Klassinen hieronta + lämmin bambu  (50 min)
70 €

Lämmin bambu valmistelee kehosi lempeästi herätellen vastaanottamaan hierontaa. Lämmön syvävaikutus auttaa tehokkaasti kireyksien poistoon. Lopuksi kevyt bambuhieronta viimeistelee lihasten rentoutumisen.  Vinkki. Suosittu lahja niin naisille kun miehillekin

SPA hieronnat

Hunajahieronta (1h 15 min)
55 €

Hunajahieronta on puhdistava, kosteuttava ja kiinteyttävä SPA hieronta, joka aktivoi kudosta,vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tehostaa kuona-aineiden poistoa. Hieronnan päätteeksi alueelle levitetään kiinteyttävä naamio viimeistelemään hoidon. Hoidon jälkeen iho on napakampi ja uskomattoman pehmeä ja olosi ihana rentoutunut. 


Suklaahieronta (1h 15 min)
75 € 

Hieronta rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin. Hoidossa käytettävät tuotteet kosteuttavat ihon tehden siitä pehmeän ja kimmoisan  aktivoiden aineenvaihduntaa. Hierontaan kuuluu hieronnan lisäksi ihon kevyt kuorinta tehostamaan aineiden imeytymistä.  Loppuvoide viimeistelee ihon silkkisen tunnun.

Saippuahieronta (1h 45 min)
85 €

Luomusaippualla ja eteerisillä öljyillä tehtävä  kehoa ja mieltä rentouttava hieronta. Hieronnasta voidaan tehdä asiakaan toivomuksesta myös lihasjumeja poistava muokkaava hieronta.

SPA hieronta kokovartalolle (1h 15 min)
70 €

Rentouttava kokvartalohieronta. hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä yhdessä hieronta öljyn kanssa. Hieronta voidaan tehdä myös tuoksuttomana.

Kuumakivihieronta (1h 15 min)     70 €

Hemmottelua ja rentoutusta lämpimillä kivillä. Tämä wellness-hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä mieltä että kehoa.

Rentouttava päähieronta (40 min)
55 €

Intialainen päähieronta rentouttaa pitkävaikutteisesti ja kiihdyttää aineenvaihduntaa vilkastuttaen samalla verenkierota pään ja niskan alueilla.  Hieronnan aikana käsitellään niska ja ylähartiat, päänahka ja kasvojen alue. Hemmotteleva hoito, joka sopii erinomaisesti stressin poistoon ja lahjaksi.

Lämmin bambuhieronta  (1h 15 min)  70 €

Lämpimin bambusauvoin tehtävä wellness-hieronta, joka syvärentouttaa lihakset ja tyynnyttää mielen.

Huom! hieronta voidaan tehdä myös lihastamuokkaavana hierontana, jolloin pääpaino on lihaskireyksien poistamisessa,

Lämmin bambu-tai kuumakivihieronta (30 min)
40 €

Tietylle alueelle tarkoitettu hieronta (kts. kuumakivi ja lämmin bambuhieornta). Varausta tehdessäsi mainitse kumman hieronnan haluat.