Photobucket

Hieronnat

Muokkaava ja urheiluhieronta 

Hieronnassa lihaksesta poistetaan kireyksiä ja kiputiloja  erilaisten hieronnan keinoin. Hieronta toteutetaan asiakkaan toivomalle alueelle. Hieronnan laajuus sovitaan asiakkaan kanssa ennen hieronnan aloittamista.

Ensimmäisellä hoitokerralla kartoitamme kehon tilaa haatattelun ja testauksen avulla. Varaathan tälle kerralle aikaasi n. 15 min enemmän. Lisäaika huomioidaan automaattisesti varauksessasi, joten et tarvitse huolehtia ajan riittävyydstä.

Kaikille hieronta ei sovi, joten tutustu allaolevaan listaukseen hieronnan esteistä. 


Hieronnan esteet:

Infektiot, tuore vamma, avohaava, pahanlaatuiset kasvaimet, laskimo- ja valtimosairaudet (esim suonikohjut), hemofilia, ihotaudit , spastiset halvaukset, iskeeminen kudos, tyrä, suurentuneet imurauhaset, palo- ja paleltumavammat, korkea kuume/ flunssa, alkoholi/krapula.

Osa luettelon esteistä kohdentuu nimen omaan hierottavaan alueeseen (jos siis mustelma on kädessä, voi jalkaa hieroa).

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä 

p.0400 338264 tai gitte,miettinen@bonsante.fi


HINNASTO

Hieronta 30 min     35 €


Hieronta 50 min     45 €


Hieronta 75 min     70 € 


Hieronta 110 min   80 €Purentalihastenhieronta  60 min
50 €

Hieronnan aikana käsitellään kaulan, niskan ja rintakehän yläosan lihakset, pää kasvot sekä suun sisäpuolelta purentalihakset.
Usein henkilöt, jotka purevat voimakkaasti hampaita tai leukanivelalueella on ahtautta / väljyyttä saavat käsittelystä apua. 


Yhdistelmähieronta (60 min)
70 €

Rentoutusta ja lihasjumien poistoa parhaimmillaan. Klassisen hieronnan kaveriksi voit valita rentoutusta kuumakivihieronnasata, lämpimästä bambuhieronnasta tai liukukuppauksesta.
Kivien  ja bambun lämpö tehostaa hieronnan vaikutusta  ja syvärentouttaa lihaksia vielä tunteja hieronnan jälkeen. Liukukuppaus viimeistelee hieronnan, rentouttaen lihasta ja saaden lihakseen kevyen ja pehmeän olotilan. 

Varaussivustolla kyseiset hoidot ovat nimikkeellä: hierotonta + kuumakivirentoutus, hieronta + bamburentoutus ja hieronta + liukukuppaus

Imukuppihieronta / Liukukuppaus ( 30 min)
45 €

Imukuppihieronta on kivuton ja erittäin tehokas käsittely, kireille ja kipeytyneille lihaksille ja erilaisiin lihas- ja nivelalueen kiputiloihin,. Hieronta suoritetaan alipaineen avulla erikokoisilla kumisilla tai silikonisilla imukupeilla.
Tällä vanhalla kiinalaisella hoitomuodolla on hoidettu ja hoidetaan edelleen erilaisia lihas- ja nivelalueen kiputiloja, lihasjännityksiä, iskiasta ja jopa kosmeettista selluliittia.

Imukuppihieronta/ Liukukuppaus ( 50 min)
65 €

Imukuppihieronta, joka tunnetaan myös liukukuppauksena on yleensä kivuton ja erittäin tehokas käsittely, kireille ja kipeytyneille lihaksille ja erilaisiin lihas- ja nivelalueen kiputiloihin. Hieronta suoritetaan alipaineen avulla erikokoisilla kumisilla tai silikonisilla imukupeilla.
Tällä vanhalla kiinalaisella hoitomuodolla on hoidettu ja hoidetaan edelleen erilaisia lihas- ja nivelalueen kiputiloja, lihasjännityksiä, iskiasta ja jopa kosmeettista selluliittia.

SPA hieronnat

Hunajahieronta (1h 15 min)
55 €

Hunajahieronta on puhdistava, kosteuttava ja kiinteyttävä SPA hieronta, joka aktivoi kudosta,vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tehostaa kuona-aineiden poistoa. Hieronnan päätteeksi alueelle levitetään kiinteyttävä naamio viimeistelemään hoidon. Hoidon jälkeen iho on napakampi ja uskomattoman pehmeä ja olosi ihana rentoutunut. 


Suklaahieronta (1h 15 min)
75 € 

Hieronta rentouttaa niin kehoa kuin mieltäkin. Hoidossa käytettävät tuotteet kosteuttavat ihon, tehden siitä pehmeän ja kimmoisan  aktivoiden aineenvaihduntaa. Lisäksi hierontaan kuuluu  ihon kevyt kuorinta tehostamaan aineiden imeytymistä.  Loppuvoide viimeistelee ihon silkkisen tunnun.

SPA hieronta kokovartalolle (1h 15 min)
70 €

Rentouttava kokvartalohieronta. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä yhdessä hierontaöljyn kanssa. Hieronta voidaan tehdä myös tuoksuttomana.

Kuumakivihieronta (1h 15 min)     70 €

Hemmottelua ja rentoutusta lämpimillä kivillä. Tämä wellness-hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä mieltä että kehoa.


Rentouttava päähieronta (40 min)
55 €

Intialainen päähieronta rentouttaa pitkävaikutteisesti ja kiihdyttää aineenvaihduntaa vilkastuttaen samalla verenkierota pään ja niskan alueilla.  Hieronnan aikana käsitellään niska ja päänahka sekä kasvojen alue. Hemmotteleva hoito, joka sopii erinomaisesti stressin poistoon ja lahjaksi.

Lämmin bambuhieronta  (1h 15 min)  70 €

Lämpimin bambusauvoin tehtävä wellness-hieronta, joka syvärentouttaa lihakset ja tyynnyttää mielen.

Huom! hieronta voidaan tehdä myös lihastamuokkaavana hierontana, jolloin pääpaino on lihaskireyksien poistamisessa,

Lämmin bambu-tai kuumakivihieronta (40 min)
40 €

Tietylle alueelle tarkoitettu hieronta (kts. kuumakivi ja lämmin bambuhieornta). Varausta tehdessäsi mainitse kumman hieronnan haluat.