Tilauspalvelut

Kotikäynnit

Jalkahoidot

Onko liikkuminen vaikeaa? Teen jalkahoitoja asiakkaan kotona. Jalkahoidon hintaan lisätään kilometrikorvaus (0,43€/km) ja 10€:n kotipalvelulisä.

Hää- ja juhlameikit

Onko aikataulujen sovittaminen vaikeaa? Hoitola Bon Santésta saat meikkaajan kotiisi tai juhlapaikalle – eikä sinun tarvitse hätäillä aikataulun suhteen. Häämeikin hintaan kuuluu koemeikin tekeminen hoitolassa.  Jokaiset juhlat ovat ainutlaatuiset, joten meiltä asiakas saa myös yksilöidyn tarjouksen yhdessä suunniteltujen reunaehtojen pohjalta. Kysy rohkeasti tarjousta.

Morsius- ja merkkipäivä kukat

Joskus aikataulujen yhteen sovittamine on vaikeaa. Meiltä saat kätevästi samasta osoitteesta kauneudenhoitopalvelut ja kaiken kukkasomistuksen, mitä häissäsi tai juhlissasi tarvitset.

Juhlatilojen kukka-asetelmat

Meiltä voit tilata myös juhlapaikan kukkasomistukset. Sinulla voi olla selvä visio jo olemassa tai sitten ei. Meillä mennään asiakkaan ehdoilla, joten sinä päätä missä laajuudessa tarvitset palveluitamme – Me mukaudumme juuri Sinun toiveisiisi. Suunnitellaan siis yhdessä juhlatilasi somistus.  Kysy yksilöity tarjous.