Nassuhoidot

Vuosileikkuri, laitehoito (105 min)
115 €

Tämä kirkastava ja kiinteyttävä tehohoito päivittää ihosi parhaimmilleen. Hoidon yhteydessä käytetään tarpeen tullen timanttihiontaa, uä-puhdistusta tai kiinteytystä.. Hoitotuotteet valitaan räätälöidysti juuri sinun toiveita ja tarpeita huomioiden. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineet, rauhoittava ja rentouttava hieronta kasvoille, naamio, seerumi ja loppuvoiteet.

Sopii tehtäväksi myös sarjahoitona. Sarjahoidossa timanttihiontaa kevennetään tarvittaessa. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.

Nuoren ihon puhdistus (75 min)
60 €

Nuorelle, rasvoitumaan taipuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu tehokas kasvohoito. Hoidossa käytetään luomusertifioituja tuotteita, jotka on kehitetty juuri nuoren ihon tarpeisiin. Hoitoon kuuluu: tehokas kaksinkertainen alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tarvitaessa, naamio ja kevyt tasapainottava loppuvoide.


Karpaasin kohennus (50 min)
60 €

Hoito tekee hyvää kovimmallekin karpaasille. Hoidon jälkeen iho on puhtaan ja raikkan tuntuinen. Hoidon aikana iho puhdistettaan sekä tuottein että mekaanisesti, kuoritaan, naamio ihon tilan mukaan ja  lopuksi kosteuttava ja ihoa rauhoittava voide. Puhdistustuotteet ja voiteet ovat tuoksuttomia.

Niin maan perusteellinen kasvohoito (90 min)
75 €

Kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa keskitytään ihon puhdistukseen niin tuotteiden, kuin puhdistusmenetelmien avulla. Hoitoon kuuluu alkupudistus, tehokas kuorinta, mekaaninen puhdistus, hoitava ampulli, naamio, hieronta kasvojen ja decolleten alueelle ja loppuvoiteet. Hoidon saa myös tuoksuttomana ja allergiavapaana.


Räätälöity ihanuus (90 min)
85 €

Tämä on hoito, jossa keskitytään olennaiseen - ihosi nykyiseen tilaan ja sen vaatimuksiin. Nimensä mukaan hoito räätälöidään tarpeen mukaan ja sisältää KAIKEN TARVITTAVAN puhdistuksesta lopputuotteisiin unohtamatta rentouttavaa pään hierontaa. Hoidon saa myös tuoksuttomana ja allergiavapaana.


Mustapäiden häätö, laitehoito  (60 min)
65 €

Alipaineeseen perustuva hoito nostaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti niin mustapäät kuin ylimääräisen talinkin ihon pintaan. Parhaa tuloksen takaamiseksi iho puhdistetaan kaksoispuhdistuksella, kuoritaan ja lämmitetään joko lämpimin pyyhkein tai höytyttämällä (Laitepuhdistuksen jälkeen hoitoa voidaan tehostaa halutessa manuaalisesti). Käsitelty ihoalue rauhoitetaan valokäsittelyllä. Myös tämä vaihe on kivuton. Hoito viimeistellään naamiolla ja mahdollisilla tehoaineilla.
Hoito sopii mm. epäpuhtaan ja ackne ihon hoitoon. Parhaat tulokset saadaan sarjahoitona.

HUOM. Hoitoa ei voi tehdä Roacutan tai vastaavan kuurin aikana ilma lääkärin lupaa.

Aamukastetta silmille (30 min)
35 €

Syväkosteuttava silmänympäryshoito.  Hoito kosteuttaa ja napakoittaa silmänympärysihoa sekä vaalentaa tummia silmänalusia.
Hoito sisältää hellävaraisen puhdistuksen, naamion ja lopputuotteet. Hoito toteutetan tuoksuttomilla tuotteilla.
Voidaan toteuttaa myös muun kasvohoidon yhteydessä. Kesto 10 min, hinta 15 €.