Photobucket

Nassuhoidot

Vuosileikkuri, laitehoito (105 min)
110 €

Tämä kirkastava ja kiinteyttävä tehohoito päivittää ihosi parhaimmilleen. Hoidossa iho kirkastetaan timanttihionnalla ja kiinteytetään ultraäänen avulla. Hoitotuotteet valitaan räätälöidysti juuri sinun toiveita ja tarpeita huomioiden. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineet, rauhoittava ja rentouttava hieronta kasvoille, naamio, seerumi ja loppuvoiteet.

Sopii tehtäväksi myös sarjahoitona. Sarjahoidossa timanttihiontaa kevennetään tarvittaessa. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.

Kiinteyttävät aallot, laitehoito   (60 min)
70 €

Tehokas laitehoito, jossa ultraäänen avulla kohotetaan kasvojen profiilia ja kiinteytetään kaulan alue. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kiinteytysvaihe, hoitava tehoaine, naamio, hoidon viimeistely laitteella ja loppuvoiteet. Soveltuu hyvin sarjahoitona otettavaksi. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.


Syväpuhdistavat aallot, laitehoito  (60 min)
72 €

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa hoitaa ihoa ilman mekaanista ärsytystä. Ultraäänihoito kuorii ihon kuolleenkuivan ihosolukon, irroittaa epäpuhtaudet ja puhdistaa talin ihohuokosista. Kokonaisvaltaiseen kasvohoitoon kuuluu lisäksi hoitoaineiden imeytys, mikrohieronta, paineluhieronta sekä naamio ja lopputuotteet. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Timanttinen kirkastus, laitehoito (60 min)
78 €

Tällä laitehoidolla saadaan tehoa hoitoon! Hoito soveltuu kirkastamaan pigmenttialueita, madaltamaan arpia ja tehostamaan hoitoaineiden imeytystä. - on kaiken kaikkiaan tehokas ihon uudistaja.  Hoito myös aktivoi verenkiertoa ja parantaa ihon hapenottokykyä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hionta pienten timanttikiteiden ja alipaineen avulla, hoitava tehoaine, naamio ja hoitoa tukevat lopputuotteet.
Kevyt timanttihionta kuorintana voidaan liittää myös muihin kasvohoitoihin 10 € lisähinnasta. Soveltuu erinomaisesti sarjahoidoksi. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen. Voidaan toteuttaa myös tuoksuttomana ja allergiavapaana.


Nuoren ihon puhdistus (75 min)
56 €

Nuorelle, rasvoitumaan taipuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu tehokas kasvohoito. Hoidossa käytetään luomusertifioituja tuotteita, jotka on kehitetty juuri nuoren ihon tarpeisiin. Hoitoon kuuluu: tehokas kaksinkertainen alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tarvitaessa, naamio ja kevyt tasapainottava loppuvoide.


Karpaasin kohennus (45 min)
56 €

Hoito tekee hyvää kovimmallekin karpaasille. Hoidon jälkeen iho on puhtaan ja raikkan tuntuinen. Hoidon aikana iho puhdistettaan sekä tuottein että mekaanisesti, kuoritaan, naamio ihon tilan mukaan ja  lopuksi kosteuttava ja ihoa rauhoittava voide. Puhdistustuotteet ja voiteet ovat tuoksuttomia.


Harmonia (90 min)
122 €

Täydellistä tasapainoa tarjoava rentoutushoito heleyttää, kosteuttaa ja kaunistaa kokonaisvaltaisesti. 
Hoito sisältää rentouttavat hieronna  selälle, päälle ja kasvoille, puhdistuksen, kuorinnan ja erikoisnaamion tehoaineineen kasvojen ja decottéen alueelle. 

Niin maan perusteellinen kasvohoito (90 min)71 €

Kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa keskitytään ihon puhdistukseen niin tuotteiden, kuin puhdistusmenetelmien avulla. Hoitoon kuuluu alkupudistus, tehokas kuorinta, mekaaninen puhdistus, hoitava ampulli, naamio, hieronta kasvojen ja decolleten alueelle ja loppuvoiteet. Hoidon saa myös tuoksuttomana ja allergiavapaana.


Räätälöity ihanuus (90 min)
85 €


Tämä on hoito, jossa keskitytään olennaiseen - ihosi nykyiseen tilaan ja sen vaatimuksiin. Nimensä mukaan hoito räätälöidään tarpeen mukaan ja sisältää KAIKEN TARVITTAVAN puhdistuksesta lopputuotteisiin unohtamatta rentouttavaa pään hierontaa. Hoidon saa myös tuoksuttomana ja allergiavapaana.

Auroran kehrä (60 min)
83 €

Rentouttava aistimatka Ranskan luonnon tuoksumaailmaan. Hoito kosteuttaa, kaunistaa ja tasapainottaa jopa stressaantuneenkin ihon. Hoitoon kuuluu puhdistus, kaksi hierontaa kasvoille, kuorinta ja erikoisnaamio.

Metsänhaltijan erikoinen (75 min)
65 €

Lempeä hoito, jonka aikana ihosi saa rauhoitusta, suojaa ja kosteutusta. Lopputuloksena on hyvinvoiva ja rauhallinen iho. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hoitavan tehoaineen, rauhoittavan paineluhieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Soveltuu hyvin myös couperoottiselle iholle ja ruusufinnille.


Hunajan hohto (90 min)
65 €

Ihoa puhdistava ja kosteuttava hoito, jossa hunajahieronnan avulla hoidetaan ihoa ja aktivoidaan kasvolihaksia. Iho kiinteytyy ja ilmejuonteet mataloituvat. Sopii kaikille, joilla ei ole hunaja- tai siitepölyallergiaa.

Suklaaunelma (75 min)
56 €

Aisteja hivelevä kasvohoito, joka edistää ihon terveyttä ja hyvinvointia. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon aikana iho puhdistetaan, kuoritaan hellävaraisesti, hierotaan kevyesti, naamion alle sivellään seerumi ennen loppuvoiteita tehostamaan naamion vaikutusta. Lisäksi ennen loppuvoiteita imeyttään kosteuttava tehoaine kevyellä rentouttavalla loppuhieronnalla. Kaikki käytettävät tuotteet ovat allergiavapaita.


Luksusta hipiälle (90 min)
110 €

Hoito, joka herättelee ihosi  hehkuun, puhdistaen, kuorien ja  hemmotellen ihoasi erilaisin tehoaineni ja naamioin, sisältäen puhdistuksen, kevyen timanttikuorinnan ja rauhoittavan voidekuorinnan, kaksois naamion, kasvojen ja pään hieronnan.

Kukkaiskansan lahja (40 min)
45 €

Rentouttava kauneushetki, joka puhdistaa, kuorii ja korjaa. Ihosi on hoidon jälleen taas virkistynyt ja heleä. Hoito sisältää puhdistuksen, paineluhieronnan, kuorinnan ja erikoisnaamion.

Keskipäivän siesta (40 min)
40 €

Hoito soveltuu silloin kun kiire iskee päälle ja kasvot kaipaavat freesausta. Hoito sisältää huolellisen puhdistuksen, hyvän kuorinnan ja virkistävän naamion loppuvoiteineen. Hoidon jälkeen kasvoillasi on uusi ja virkistyneempi olo. Hoidon saa myös tuoksuttomana ja allergia vapaana.


Mustapäiden häätö, laitehoito  (60 min)
62 €

Alipaineeseen perustuva hoito nostaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti niin mustapäät kuin ylimääräisen talinkin ihon pintaan. Parhaa tuloksen takaamiseksi iho puhdistetaan kaksoispuhdistuksella, kuoritaan ja lämmitetään joko lämpimin pyyhkein tai höytyttämällä. Laitepuhdistuksen jälkeen hoitoa tehostetaan valokäsittelyllä. Myös tämä vaihe on kivuton. Hoito viimeistellään naamiolla ja mahdollisilla tehoaineilla.
Hoito sopii mm. epäpuhtaah ja ackne ihon hoitoon. Paraat tulokset saadaan sarjahoitona.

HUOM. Hoitoa ei voi tehdä Roacutan kuurin tai vastaavan aikan ilma lääkärin lupaa.


Mustapäiden häätö, manuaalisesti (40 min)
30 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen ja hunajalla / mekaanisesti tapahtuvan puhdistuksen sekä rauhoittavan seerumin käsitellylle alueelle.


Aamukastetta silmille (30 min)
30 €

Syväkosteuttava silmänympäryshoito.  Hoito kosteuttaa ja napakoittaa silmänympärysihoa sekä vaalentaa tummia silmänalusia.
Hoito sisältää hellävaraisen puhdistuksen, naamion ja lopputuotteet. Hoito toteutetan tuoksuttomilla tuotteilla.
Voidaan toteuttaa myös muun kasvohoidon yhteydessä. Kesto 10 min, hinta 10 €.