Photobucket

Nassuhoidot

Kahden laitteen  tehohoito (120 min)

110 €

Tämä kirkastava ja kiinteyttävä tehohoito päivittää ihosi parhaimmilleen. Hoidossa iho kirkastetaan timanttihionnalla ja kiinteytetään ultraäänen avulla. Hoitotuotteet valitaan räätälöidysti juuri sinun toiveita ja tarpeita huomioiden. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineet, rauhoittava ja rentouttava sivellin-hieronta kasvoille, naamio, seerumi ja loppuvoiteet.

Sopii tehtäväksi myös sarjahoitona. Sarjahoidossa timanttihiontaa kevennetään tarvittaessa. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.

Kiinteyttävä ultraäänihoito aikuiselle naiselle  (60 min)
75 €

Tehokas laitehoito, jossa ultraäänen avulla kohotetaan kasvojen profiilia ja kiinteytetään kaulan alue. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kiinteytysvaihe, hoitava tehoaine, naamio, hoidon viimeistely laitteella ja loppuvoiteet. Soveltuu hyvin sarjahoitona otettavaksi. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.

Timanttinen kasvohoito ( 60 min)
90 €

Tällä laitehoidolla saadaan tehoa hoitoon! Hoito soveltuu kirkastamaan pigmenttialueita, madaltamaan arpia ja tehostamaan hoitoaineiden imeytystä.  Hoito myös aktivoi verenkiertoa ja parantaa ihon hapenottokykyä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hionta pienten timanttikiteiden ja alipaineen avulla, hoitava tehoaine, naamio ja hoitoa tukevat lopputuotteet.
Kevyt timanttihionta kuorintana voidaan liittää myös muihin kasvohoitoihin 15 € lisähinnasta. Soveltuu erinomaisesti sarjahoidoksi. Sarjahoitojen hinnat sovitaan erikseen.

Nuoren ihon puhdistava kasvohoito (  75 min)
56 €

Nuorelle, rasvoitumaan taipuvalle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu tehokas kasvohoito. Hoidossa käytetään luomusertifioituja tuotteita, jotka on kehitetty juuri nuoren ihon tarpeisiin. Hoitoon kuuluu: tehokas kaksinkertainen alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tarvitaessa, kasvojen alueen hieronta, naamio ja kevyt tasapainottava loppuvoide.

Chronos syväkosteuttava kasvohoito ( 75 min)
89 €

Tässä hoidossa käytetty hoitomenetelmä pehmentää tehokkaasti juonteita ja ennaltaehkäisee iän tuomia muutoksia ihossa - ilman täyteainepistoksia. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Paras lopputulos saadaan sarjahoidolla, mutta hoitomenetelmä soveltuu myös kertahoidoksi.

Niin maan perusteellinen kasvohoito (90 min)

71 €

Kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa keskitytään ihon puhdistukseen niin tuotteiden, kuin puhdistusmenetelmien avulla. Hoitoon kuuluu alkupudistus, tehokas kuorinta, mekaaninen puhdistus, hoitava ampulli, naamio , hieronta kasvojen ja decolleten alueelle ja loppuvoiteet.

Janoisen ihon unelma (75 min)
65 €

Hoito sopii kuivalle iholle. Hoidon aikana kasvoja hemmotellaan eri tuotteilla, jolla kosteutetaan ja ravitaan ihoa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, kosteuttava ampulli, kasvo- ja pää hieronta, naamio sekä lopputuotteet.

Hemmottelua herkälle hipiälle (75 min)

87 €

Lempeä hoito herkälle iholle, joka ei kestä voimakkaita tuotteita tai käsittelyjä. Hellävaraisen ja rentouttavan hoidon aikana ihollesi annetaan juuri sitä mitä se tarvitsee. Lopputuloksena on hyvinvoiva ja rauhallinen iho. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan joko tuottein tai laittein, hoitavan tehoaineen, rauhoittavan paineluhieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Soveltuu hyvin myös couperoottiselle iholle ja ruusufinnille.

Pigmentoituneen hipiän kirkastus (75 min)
87€                                          

Hoidon avulla kirkastetaan kasvojen alueen pigmentoituneita alueita ja annetaan suojaa aurinkoa vastaan. Hoitoon käytettään tehokkaita kirkastavia tuotteita, joita ei käytetä muissa hoidoissa. Hoitoon sisältyy tehokas alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, hoitoa tukeva tehoaine, sivellin hieronta kasvoille, naamio, loppuvoiteet ja seerumin.


Hunajainen kasvohoito (90 min)
65 €

Ihoa puhdistava ja kosteuttava hoito, jossa hunajahieronnan avulla hoidetaan ihoa ja aktivoidaan kasvolihaksia. Iho kiinteytyy ja ilmejuonteet mataloituvat. Sopii kaikille, joilla ei ole hunaja- tai siitepölyallergiaa

Suklainen kasvohoito (75 min)
56 €

Aisteja hivelevä kasvohoito, joka edistää ihon terveyttä ja hyvinvointia. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon aikana iho puhdistetaan, kuoritaan hellävaraisesti, hierotaan kevyesti, naamion alle sivellään seerumi ennen loppuvoiteita tehostamaan naamion vaikutusta. Lisäksi ennen loppuvoiteita imeyttään kosteuttava tehoaine kevyellä rentouttavalla loppuhieronnalla. Kaikki käytettävät tuotteet ovat allergiavapaita.

Hehkua ja heleytystä samealle iholle
(90 min) 61€

Ihana hoito, jossa tuntee kun iho taas hengittää ja voi hyvin. Verenkiertoa aktivoiva, kosteuttava ja kiinteyttävä hoito.
Hoito sisältä alkupuhdistuksen, erikoiskuorinnan, ihoa hoitavan tehoaineen, kasvo- ja pää hieronnan sekä naamion ja loppuvoiteet.

Kiireisen kasvohoito (45 min)
40 €

Hoito soveltuu silloin kun kiire iskee päälle ja kasvot kaipaavat freesausta. Hoito sisältää huolellisen puhdistuksen, hyvän kuorinnan ja virkistävän naamion loppuvoiteineen. Hoidon jälkeen kasvoillasi on uusi ja virkistyneempi olo.


Mekaaninen puhdistus mustapäille (30 min)
30 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen ja mekaanisen puhdistuksen sekä loppuvoiteet.


Silmänympäryshoito (30 min)
30€

Syväkosteuttava silmänympäryshoito.  Hoito kosteuttaa ja napakoittaa silmänympärysihoa sekä vaalentaa tummia silmänalusia.
Hoito sisältää hellävaraisen puhdistuksen, naamion ja lopputuotteet.
Voidaan toteuttaa myös muun kasvohoidon yhteydessä. Kesto 10 min, hinta 10 €.