Photobucket

KropanhoitoDecolté alueen kiinteyttävä hoito (45 min)   

50 €

Decolteen ihoa kirkastava ja kiinteyttävä hoito. Hoidon jälkeen iho on heleä ja kaunis. Hoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, naamio, seerumi ja loppuvoide.

Rintahoito (60 min)
50€

Elvyttävä ja kiinteyttävä hoito rintojen alueelle. Hoidon aikana rinnat kuoritaan hellävaraisesti, hierotaan, alueelle levitetään seerumi, joka imeytetään ennen naamiota. Ennen lopputuotetta iholle levitetään tehoaine viimeistelmään hoito.

Selkähoito (n. 50 min)     40 €

Tehokas selän ihon hoito. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ihon lämmittäminen ja mekaaninen puhdistus, naamio ja lopputuote.

Koko setti vartalolle (90min)
90€

Hoidon aikana huolletaan koko vartalo. Vartalolle tehdään aktivoiva kuivaharjaus, lempeä kuorinta, näin vaikuttavat aineet pääsevät vaikuttamaan tehokkaamin. Lisäksi hoitoon kuuluu hoitotyypin mukainen hieronta, naamio valitulle alueelle. Naamion vaikutusta tehostetaan pakkaushoitona. Lopuksi hoitotavoitteen mukainen voiden hellimään ihoa.

Kiinteyttävä ultraäänihoito selluliitille (50 min)   65 €

Tämä kiinteyttävä ensimmäisen ja toisen asteen selluliittia poistava hoito tehdään valitulle alueelle. Parhaan tuloksen saa sarjahoidolla. 

Kokovartalon kuivaharjaus ja kiinteyttävä pakkaushoito (45 min)

40€


Tämä aineenvaihduntaa vilkastuttava kokovartalon 45 min:n pikafreesaus virkistää ja kosteuttaa kehon.

Kosteuttava kokovartalo kuorinta  (75 min)   45 € 

Tämä ihana aisteja hivelevä hoito kuorii tehokkaasti koko vartalon, jättäen sen ihan pehmeäksi ja kosteutetuksi.

Hunajahieronta (75min)

55€

Hunajahieronta on puhdistava, kosteuttava ja kiinteyttävä hoito, joka aktivoi kudosta,vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tehostaa kuona-aineiden poistoa. Hieronnan päätteeksi alueelle levitetään kiinteyttävä naamio viimeistelemään hoidon. Hoidon jälkeen iho on napakampi ja uskomattoman pehmeä ja olosi ihana rentoutunut.